Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Σχηματισμοί ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατόπεδο της Αργεντινής, το 1978…

Τον Μάιο του 1978, δημοσιογραφικές πληροφορίες προερχόμενες από το Σαν Χουάν της Αργεντινής, έκαναν λόγο σχετικά με ένα εκπληκτικό περιστατικό που είχε λάβει χώρα σε ένα στρατόπεδο της περιοχής.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέντε στρατιώτες και ένας υπαξιωματικός βεβαίωναν ότι είχαν δει δύο σχηματισμούς ιπτάμενων δίσκων από την ταράτσα των στρατώνων τους, στο Σαν Χουάν.Οι αυτόπτες μάρτυρες διευκρίνιζαν ότι στην αρχή είχαν δει μια έντονη λάμψη από την πλευρά του όρους Κορδιλιέρα των Άνδεων και ύστερα από λίγο, δεκαπέντε φωτεινά αντικείμενα του ίδιου μεγέθους πετούσαν σε μεγάλο ύψος επάνω από την ταράτσα των στρατώνων, πριν εξαφανιστούν προς τα νοτιοδυτικά.Αμέσως κατόπιν έκανε την εμφάνισή του κι ένας παρόμοιος σχηματισμός που ακολούθησε την ίδια κατεύθυνση.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 17/05/1978…
Tags
Back to top button