Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Η φωτογραφία ιπτάμενου δίσκου που προβλημάτισε τους Βρετανούς ειδικούς, το 1962…

Στις 14 Ιουλίου του 1962, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε από το Λονδίνο ότι, σύμφωνα με υπάρχουσες πληροφορίες, οι Βρετανοί ειδικοί επί του Διαστήματος έδειχναν ενδιαφέρον για μια φωτογραφία ιπτάμενων δίσκων, την οποία είχε τραβήξει ένα δεκατετράχρονο παιδί στο Mosborough, ένα χωριό που βρίσκεται στο Sheffield.Η εφημερίδα “Daily Herald” έγραφε ότι το βρετανικό Υπουργείο Αεροπορίας είχε ενδιαφερθεί τόσο πολύ για το ζήτημα, ώστε οι αρμόδιοι είχαν ζητήσει να δουν την αρνητική πλάκα της φωτογραφίας, την οποία είχε τραβήξει το παιδί κοντά στο σπίτι του.Ο νεαρός φωτογράφος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα, δήλωσε τα εξής:“Τα αντικείμενα αυτά φαίνονταν σε ύψος 170 περίπου μέτρων. Ήταν ακίνητα και δεν προκαλούσαν τον παραμικρό θόρυβο. Φαίνονταν πολύ καθαρά. Ξαφνικά, άρχισαν να βγάζουν λευκά στίγματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 15/07/1962…
Tags
Back to top button