Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

O σοκαριστικός τραυματισμός του μηχανικού της Ferrari (βίντεο)

Μπορεί η Scuderia Ferrari να πανηγύρισε διά χειρός Sebastian Vettel μία σπουδαία νίκη στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ωστόσο η μάχη στην έρημο άφησε γλυκόπικρη γεύση. Κι αυτό λόγω του σοβαρού τραυματισμού ενός μηχανικού της κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού pit stop του Kimi Raikkonen.

Ο Φινλανδός μπήκε για αλλαγή ελαστικών στον 36ο εκ των 57 γύρων, ωστόσο το πράσινο φως στο pit box άναψε προτού γίνει η αλλαγή στον πίσω αριστερό τροχό του ιταλικού μονοθεσίου. Ενστικτωδώς, ο Φινλανδός πάτησε γκάζι και τότε ήρθε η καταστροφή.

O Francesco Cigorini βρισκόταν μπροστά από τον τροχό της SF71H και με αποτέλεσμα αυτός να τον χτυπήσει. Ο άτυχος μηχανικός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης.

Ο Raikkonen που αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το μονοθέσιό του και να εγκαταλείψει από τον αγώνα ενώ διεκδικούσε μία θέση στο βάθρο, μίλησε για το συμβάν στη μεικτή ζώνη της πίστας του Σακχίρ.

«Όταν ανάβει το πράσινο φως εγώ πρέπει να ξεκινήσω. Δεν βλέπω τι συμβαίνει πίσω μου. Δυστυχώς χτύπησε αλλά η δική μου δουλειά είναι να πατήσω γκάζι όταν αλλάξει το φως», είπε ο Φινλανδός οδηγός.

Δείτε το ατύχημα στο video που ακολουθεί…

Πηγή:

Tags
Back to top button