Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν στα εγκαίνια του εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία (βίντεο)

Η σειρά αυτοκινήτων Kortezh (γνωστή και με το μελλοντικό εμπορικό όνομα « Aurus») σχεδιάστηκε ειδικά για τις μετακινήσεις του ρώσου προέδρου. Αντικατέστησαν τις ξένες λιμουζίνες που ο Πούτιν δεν χρησιμοποιούσε πλέον και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην ορκωμοσία του τον Μάιο του 2018.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφθηκε το νεοσύστατο εργοστάσιο της Mercedes-Benz στην περιοχή της Μόσχας, με την προεδρική λιμουζίνα. Η στιγμή που το πολυτελές προεδρικό όχημα φτάνει στις εγκαταστάσεις απαθανατίστηκαν στην κάμερα.

​Ο πρόεδρος επισκέφθηκε τις γραμμές συναρμολόγησης, που αυτή τη στιγμή παράγουν τα σεντάν Class E, αλλά μελλοντικά θα παράγουν τα φορτηγάκια Mercedes. Ο Πούτιν υποσχέθηκε ότι η εταιρεία δεν θα μείνει δυσαρεστημένη από τη λειτουργία της στη Ρωσία και άφησε το αυτόγραφό του στην κουκούλα ενός σεντάν.

Η σειρά Kortezh παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια της δημόσιας ορκωμοσίας του Βλαντίμιρ Πούτιν τον Μάιο του 2018. Εκτός από την προεδρική λιμουζίνα, η σειρά περιλαμβάνει το θωρακισμένο σεντάν «Senate» και το μίνι βαν «Arsenal».

Η επιβατική σειρά των οχημάτων αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά με το εμπορικό όνομα Aurus.

Tags
Back to top button