Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντροπή! Ισραηλινοί περιφέρουν σαν λάφυρο στο καπό του τζιπ Παλαιστίνιο τραυματία (Βίντεο)

Την οργή του κόσμου έχει ξεσηκώσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν δέσει έναν τραυματισμένο Παλαιστίνιο στο καπό ενός στρατιωτικού οχήματος στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη Δυτική Όχθη.

Οι Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF) επιβεβαίωσαν σήμερα το περιστατικό, μια ημέρα αφότου συνέβη, προκαλώντας την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο: 

 

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα social media δείχνει το τζιπ με τον άνδρα δεμένο πάνω στο καπό να περνάει μπροστά από δύο ασθενοφόρα.

Οι στρατιώτες κατηγορήθηκαν ότι κακομεταχειρίστηκαν τον τραυματισμένο άνδρα χρησιμοποιώντας τον ως "ανθρώπινη ασπίδα" στη διάρκεια της επιχείρησης.

Οι IDF ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι οι στρατιώτες εκτελούσαν "επιχειρήσεις αντιτρομοκρατίας για να συλλάβουν καταζητούμενους υπόπτους" στην ευρύτερη περιοχή της Τζενίν.

Το βίντεο που επαληθεύεται από το Reuters δείχνει έναν Παλαιστίνιο κάτοικο της Τζενίν, τον Μουτζάχεντ Αζμί, δεμένο πάνω στο καπό του τζιπ, καθώς το τελευταίο περνάει δίπλα από δύο ασθενοφόρα.

Απίστευτο: Το Ιράν έκλεψε κανονικότατα 2 ευρωπαϊκά αεροπλάνα Airbus ...εν ώρα πτήσης

Το Reuters κατόρθωσε να εξακριβώσει την τοποθεσία που συνέβη το συμβάν από επιβεβαιωμένα και επαληθευμένα πλάνα που κοινοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Τρομοκράτες άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατιωτών της IDF, οι οποίοι απάντησαν πυροβολώντας. Στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών ένας από τους υπόπτους τραυματίστηκε και συνελήφθη", ανέφερε η IDF.

"Κατά παράβαση των διαταγών και των τυπικών διαδικασιών των επιχειρήσεων ο ύποπτος συνελήφθη από τις δυνάμεις ενώ βρισκόταν δεμένος πάνω σε ένα όχημα. Η συμπεριφορά των στρατιωτών στο βίντεο που δείχνει το περιστατικό δεν συνάδει με τις αξίες της IDF. Το περιστατικό θα διερευνηθεί και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως", ανέφερε ο στρατός.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στην Ερυθρά Ημισέληνο για να λάβει ιατρική βοήθεια, πρόσθεσε ο στρατός.

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί κατ΄επανάληψη επιδρομές στη Τζενίν, η οποία θεωρείται προπύργιο των Παλαιστίνιων ενόπλων.

 

 

 

 

Tags
Back to top button