Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σητεία - Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Συνελήφθη 22χρονος - «Θα σε σκοτώσω και θα σου πάρω το παιδί»

Απειλούσε τη νεαρή εν διαστάσει σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει, τη χτύπησε και επιτέθηκε στην πεθερά και την κουνιάδα του. Ο λόγος για έναν 22χρονο σε περιοχή της Σητείας ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς οι αστυνομικοί που έσπευσαν να διαχειριστούν την υπόθεση βρήκαν σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού 3 γλάστρες με κορμούς φυτών κάνναβης.

ΕΣΗΕΑ: Η ανακοίνωση για τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία

Όπως αναφέρει το , το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/6), όταν ο 22χρονος μπροστά στο μόλις 1,5 έτους μωρό τους, τράβηξε απότομα τα χέρια την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και την απειλούσε - σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε σε βάρος του ότι «θα τη σκοτώσει και θα της πάρει το παιδί». Στη συνέχεια ο 22χρονος επιτέθηκε χτυπώντας την 50χρονη πεθερά του και την 21χρονη κουνιάδα του.

Έντρομες οι 3 γυναίκες ενημέρωσαν τις Αρχές και πολύ γρήγορα στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 22χρονο. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο οι γλάστρες με τα δενδρύλλια, όπως επίσης φύλλα κάνναβης αλλά και υλικά για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες (26.06.2024) βραδινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προανάκρισης της ανωτέρω υπηρεσίας για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ημεδαπής από ημεδαπό και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 γλάστρες που περιείχαν ισάριθμα τμήματα κορμών φυτών κάνναβης, φύλλα κάνναβης, και υλικά για την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης (λίπασμα, λαμπτήρες φωτισμού).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας».

Tags
Back to top button