Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη στην Ιταλία: Ιρακινός μετανάστης βίασε και δολοφόνησε 16χρονη ομοεθνή του μπροστά στη μητέρα της πριν βυθιστεί το σκάφος που επέβαιναν

Ένας μετανάστης από το Ιράκ συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές με την κατηγορία ότι βίασε και σκότωσε μια 16χρονη επίσης από το Ιράκ πάνω στο πλοίο που τους μετέφερε στην Ευρώπη πριν αυτό βυθιστεί.

Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα της κοπέλας, η οποία κατάφερε να επιζήσει από το ναυάγιο που συνέβη στις 17 Ιουνίου, περίπου 180 χιλιόμετρα δυτικά από τις ακτές της Καλαβρίας στη νότια Ιταλία.

Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος καλούνται ως ύποπτοι για το ναυάγιο της Πύλου


Κατά τη διάρκεια της έρευνας και χάρη και στη μαρτυρία της μητέρας και άλλων επιζώντων, οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός άνδρα 27 ετών που επιτέθηκε στη 16χρονη Ιρακινή και τη σκότωσε, αφού τη βίασε.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας ξέσπασε την οργή του στην 16χρονη όταν πνίγηκαν η γυναίκα και η κόρη του, μόλις η βάρκα τους έπιασε φωτιά και ανατράπηκε. Βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια προκάλεσε τον θάνατό της από ασφυξία.

Από το ναυάγιο του πλοίου, που είχε ξεκινήσει από την Τουρκία, επέζησαν 11 μετανάστες. Τα εξακριβωμένα θύματα είναι 36, εκ των οποίων 15 ανήλικοι, 8 άνδρες και 7 γυναίκες. Οι αγνοούμενοι αναμένεται να είναι ακόμη πάνω από είκοσι.

Η μαρτυρία της μητέρας του θύματος, όπως κι άλλων προσώπων, σύντομα οδήγησαν τις ιταλικές αρχές στα ίχνη του άνδρα που πλέον έχει τεθεί υπό προσωρινή κράτηση μέχρι να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Tags
Back to top button