Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Νότια Αφρική: Αυτοκίνητο πέταξε στον αέρα και καρφώθηκε σε εκκλησία (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Νότια Αφρική, καθώς ένα αμάξι χτύπησε με φόρα σε κυκλικό κόμβο και εκτοξεύθηκε στον αέρα, πριν καταλήξει πάνω σε μια εκκλησία.

Στο ιστορικό παρεκκλήσι του St Andrew's College, συγκεκριμένα.

Σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία, το αυτοκίνητο βρισκόταν στον αέρα για 30 ολόκληρα μέτρα, πριν καρφωθεί στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο οδηγός, στρατιωτικός εκτός υπηρεσίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Mali Govender, δήλωσε:

«Ο οδηγός αιμορραγούσε πολύ και οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα σαφείς, μελετούμε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα. Φαίνεται πάντως πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στον κυκλικό κόμβο και χτύπησε στον εξωτερικό τοίχο της εκκλησίας του σχολείου, γεγονός που απέτρεψε το αμάξι να μπει μέσα στην εκκλησία».

 

Tags
Back to top button