Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Νέο κατάστημα της Pirelli στην πιο γνωστή στροφή του Μονακό

Μόλις μερικά μέτρα από τη στροφή Portier του σιρκουίτου GP του Monaco, από την οποία τα μονοθέσια της F1 περνούν με 80χ.α.ω. και 1η σχέση στο κιβώτιο, πριν ξεχυθούν στο διάσημο τούνελ, η Pirelli εγκαινίασε το νέο της κατάστημα P Zero World. 

Πρόκειται για μία μπουτίκ ελαστικών που παίρνει το όνομά της από την ομώνυμη γκάμα προϊόντων υπερυψηλών επιδόσεων της Pirelli (UHP). Ελαστικά που προορίζονται για τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα δρόμου αλλά και για τα μονοθέσια της Formula 1 μοιράζονται την ίδια ονομασία, P Zero, υπογραμμίζοντας τη σπορ κληρονομιά της Ιταλικής φίρμας.

Το νέο κατάστημα του Monte Carlo είναι το τρίτο κατά σειρά P Zero World και το δεύτερο στην Ευρώπη, μετά τα αντίστοιχα σε LosAngeles και Μόναχο.

Για την Pirelli, το P Zero World αποτελεί ένα χώρο που απευθύνεται κυρίως σε πελάτες Prestige: ιδιοκτήτες σπορ ή πολυτελών αυτοκινήτου που αναζητούν αποκλειστικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για τα αυτοκίνητά τους, με αντίστοιχα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, σε ένα φιλόξενο και κομψό περιβάλλον. 

Το επόμενο κατάστημα – ναυαρχίδα της Pirelli θα ανοίξει προσεχώς στο Dubai.

Tags
Back to top button