Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Moto GP: Πήρε την pole position ο Μάβερικ Βινιάλες στο Μισάνο (φωτό)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha στις κατατακτήριες δοκιμές του Μισάνο, κατακτώντας την pole position.

Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν αυτός που πήρε την pole position ωστόσο δεν ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο χρόνο. Ταχύτερος ήταν ο Πέκο Μπανάια όπως έκανε και στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Σήμερα (19/9) έκανε χρόνο 1:30.9 αλλά επειδή πάτησε εκτός γραμμής, ο χρόνος του ακυρώθηκε.

Τον Βινιάλες ακολούθησε ο Τζακ Μίλερ στη δεύτερη θέση και ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην τρίτη. Ο Πολ Εσπαργκαρό πήρε την τέταρτη θέση ενώ ο Μπανάια βγήκε πέμπτος λόγω του προηγούμενου χρόνου του. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Μπίντερ, Ρόσι, Μορμπιντέλι, Πετρούτσι και Ντοβιτσιόζο.

Αναλυτικά η κατάταξη:

 

Tags
Back to top button