Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Μοναδικές Porsche 911 με μια «πινελιά» από τον βελτιωτικό οίκο RWB βολτάρουν στο Τόκυο (βίντεο)

Έχουμε δει δεκάδες άρθρα με τον Akira Nakai San, τον άνθρωπο πίσω από τον βελτιωτικό οίκο RWB/RAUH-Welt Begriff να μας δείχνει το πως κατασκευάζει χειροποίητα τα bodykit των τουμπανιασμένων Porsche 911 (συνήθως για τις 930 και 964).

Αυτό το video όμως είναι διαφορετικό και αυτό γιατί πρόκειται για το ετήσιο meeting των Ιαπώνων ιδιοκτητών των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Ακραίες δημιουργίες, άριστο μοντάζ, καλή μουσική επένδυση και πολύ ωραία πλάνα από το Τόκιο, δημιουργούν ένα video σκέτη απόλαυση.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

Tags
Back to top button