Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μετωπική κόντρα κατά Ισραήλ από τουρκικά ΜΜΕ: Σιωνιστής Εβραίος απείλησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν (Βίντεο)

Στέλεχος της Ισραηλινής ομάδος καλαθοσφαίρισης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, φέρεται να απείλησε τον προπονητή  Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι “μετά τον αγώνα της Πέμπτης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι εντάσεις κλιμακώθηκαν καθώς ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη νίκη, φέρνοντας την σειρά στο 1-1.

Προέκυψαν πληροφορίες ότι στέλεχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε απειλητικά σχόλια προς τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν".

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αταμάν είπε ότι καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, ένα μέλος του επιτελείου της Μακάμπι Τελ Αβίβ που δεν είχε διαπιστευμένη κάρτα τον απείλησε λέγοντας: «Θα συναντηθούμε στο Ισραήλ, θα δείτε τι θα σας κάνουν οι Σιωνιστές."

Στη δήλωσή του ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Είμαι ο Εργκίν Αταμάν! Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Είμαι προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, είμαι Τούρκος υπήκοος. Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα», είπε ο ίδιος.


Ο Αταμάν ανέφερε επίσης στη δήλωσή του ότι στοχοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους.

Επικρίνοντας τους διαιτητές μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς, ο Αταμάν ανέφερε ότι: «δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται παγκοσμίως, όπως αυτά στη Ρωσία, την Ουκρανία, την Παλαιστίνη και το Ισραήλ, που μας ενοχλούν βαθιά, θα μπορούσαν να επηρεάσουν επαγγελματικό μπάσκετ, ωστόσο, τα ξεκάθαρα λάθη των διαιτητών δεν μας αφήνουν καμία εναλλακτική εξήγηση».

Πληροφορίες του ελληνικού τύπου αναφέρουν ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι αντάλλαξαν “ μερικά γαλλικά” στο δρόμο για τα αποδυτήρια, ενώ έντονη αντιπαράθεση είχε και ο Αταμάν με έναν Ισραηλινό, όπως φαίνεται και σε σχετικό video που κυκλοφορεί στα social media.

Ο Τούρκος προπονητής εμφανίζεται έξαλλος με έναν άνδρα και φωνάζει: “Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός ο τύπος;” Εκείνος του απάντησε ότι “είμαι από το Ισραήλ”, για να ακολουθήσουν νέες φωνές του Αταμάν. “Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός; Φωνάξτε την ασφάλεια για αυτόν τον τύπο”, ανέφερε ο ίδιος.

Η κόντρα Τουρκίας και Ισραήλ μεταφέρεται πλέον και στον αθλητισμό, σε όλα τα επίπεδα, καθώς ο Ερντογάν καθυβρίζει μέρα παρά μέρα τον Νετανιάχου και το Ισραήλ, παίζοντας την  κάρτα του προστάτη της Χαμάς.

Tags
Back to top button