Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Μετατροπή Τesla σε βενζινοκίνητο 6,2 λίτρων V8 (βίντεο)

Το μεγάλο σεντάν της Tesla Motors μεταμορφώθηκε από ηλεκτροκίνητο σε βενζινοκίνητο με έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων από μία Chevrolet Camaro.

Η δημοφιλία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνεται διαρκώς και μαζί με αυτή αυξάνονται και οι άνθρωποι που θέλουν να πειραματιστούν μαζί τους. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των στελεχών του καναλιού Rich Rebuilds στο YouTube, μόνο που για την περίσταση αλλάξαν εντελώς το ποιόν του ηλεκτρικού Tesla Model S.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την τοποθέτηση ενός 6.2 V8 κινητήρα βενζίνης από μία Chevrolet Camaro σε ένα ηλεκτροκίνητο Tesla Model S, με τα παρελκόμενά του για να είναι λειτουργικό. Το συγκεκριμένο Model S ήταν αυτοκίνητο που είχε καταστραφεί σε μια πλημμύρα στο Τέξας και ευκαιρίας δοθείσης, είπαν τα παιδιά από το κανάλι Rich Rebuilds να κάνει αυτό που δεν έχει τολμήσει κανείς έως τώρα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόταν κιόλας.

 

Η μετατροπή του κατεστραμένου ηλεκτροκίνητου Tesla Model S σε ένα λειτουργικό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο δεν ήταν έυκολη. Χρειάστηκε να ανασχεδιαστεί και να ανακατασκευαστεί μεγάλο μέρος του πατώματος και του Frunk, για να χωρέσει ο άξονας μετάδοσης για τους πίσω τροχούς, το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά ο V8 κινητήρας.

Η νέα ανάρτηση το έφερε ακόμα πιο κοντά στο έδαφος, ενώ το στόμιο για το γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου βρίσκεται στο σωστό σημείο. Επιπλέον, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες και οι οθόνες του Tesla Model S λειτουργούν σωστά και απεικονίζουν τις νέες ενδείξεις. Η μόνη κύρια διαφορά στην καμπίνα, είναι το τούνελ του άξονα μετάδοσης που “χωρίζει” στην μέση το πάτωμα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Tags
Back to top button