Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Mercedes-Benz Ελλάς: Ανάκληση Smart για ενημέρωση του λογισμικού στο σύστημα φρένων

Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Smart (ΚΣ453) πραγματοποιεί η Mercedes-Benz Ελλάς, γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Smart στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 587 οχήματα, παραγωγής ετών 2017 έως 2019, στα οποία διαπιστώθηκε ότι το λογισμικό για το σύστημα Advanced Emergency Braking System ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές. Εξαιτίας αυτού, σε περίπτωση απενεργοποίησης του AEBS λόγω του συστήματος θα αποθηκευόταν ένας κωδικός βλάβης, όπως προβλέπεται, αλλά ο οδηγός δεν θα ενημερωνόταν για την απενεργοποίησή του, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος ατυχήματος να είναι αυξημένος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Smart, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του λογισμικού για το σύστημα AEBS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Smart στο τηλέφωνο 0080097777777».

Tags
Back to top button