Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Mercedes-AMG GT C: Γεννημένη για να ... κυριαρχήσει (βίντεο)

Το κλιπ γυρίστηκε για να προβληθεί στον μεγάλο τελικό του αμερικάνικου φούτμπολ, Super Bowl, και σκηνοθετήθηκε από τους πολυβραβευμένους αδελφούς Coen. Η διαφήμιση στοχεύει το κοινό των Baby Boomers (σήμερα 53 έως 71 ετών) καθώς είναι ένας φόρος τιμής στη θρυλική αντισυμβατική ταινία Easy Rider.

Ξεκινά με μια ομάδα σκληρών μοτοσικλετιστών που τα πίνουν σε ένα road bar κι ένας από αυτούς βάζει στο juke box το τραγούδι των Steppenwolf “Born to be Wild”, που είναι και το μουσικό θέμα της ταινίας.

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αναφορά, ο φακός γυρίζει σε ένα «εικονοστάσι» μέσα στο μπαρ, όπου υπάρχει το πόστερ του Easy Rider κι ένα ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας με την αμερικάνικη σημαία, σαν εκείνο του Peter Fonda στην ταινία.

Οι «Άγγελοι της Κολάσεως» συνεχίζουν να πίνουν και να καυγαδίζουν όταν μπαίνει μέσα ένας και τους αναγγέλλει ότι κάποιος έχει κλείσει τις μοτοσικλέτες τους και δεν μπορούν να φύγουν.

Ορμούν αμέσως έξω με άγριες διαθέσεις και βλέπουν πως ο προκλητικός αυτοκινητιστής είναι ο ίδιος ο Peter Fonda, 48 χρόνια μετά. Ο σταρ μπαίνει στη Mercedes-AMG GT C του κι εξαφανίζεται προς το ηλιοβασίλεμα.

Το ρόουντστερ της Mercedes είναι σίγουρα άγριο, αλλά ο παραλληλισμός με την αντικουλτούρα των σκληρών «χαρλεάδων» είναι ίσως λίγο τραβηγμένος. Από την άλλη, το κλιπάκι είναι αριστουργηματικά τραβηγμένο και σίγουρα αγγίζει αυτούς που σήμερα έχουν τα λεφτά για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο…

Δείτε το διαφημιστικό κλιπ της Mercedes και, για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, δείτε και το video-πρόλογο για την ταινία Easy Rider.

Πηγή: Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης,

Tags
Back to top button