Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Με καταρρακτώδη βροχή επικράτησε στις δοκιμές στην πίστα του Σπίλμπεργκ ο Λ. Χάμιλτον

Δεύτερος αγώνας  της F1 σήμερα, μετά τον Covid19, στην πίστα του Σπίλμπεργκ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις  16:10 ώρα Ελλάδος.

Χθες, στις κατατακτήριες δοκιμές που έγιναν κάτω υπο καταρρακτώδη βροχή επικράτησε με μεγάλη άνεση ο Χάμιλτον και κατέκτησε  άλλη μια pole position. Ο γύρος του ήταν 1.216 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον 2ο Φερστάπεν.

Πολύ καλός ήταν και ο Σάινθ που έφερε  τη Mclaren στην 3η θέση, αφήνοντας τον Μπότας και τη Mercedes στην τέταρτη θέση. Πέμπτος θα ξεκινήσει ο Οκόν (Renault) και έκτος ο  Νόρις (McLaren) Στην 7η και 8η θέση πλασάρονται  οι  Άλμπον και Γκασλί που είχαν μια διαφορά  0.013 δευτερόλεπτα. Ο Ρικιάρντο θα εκκινήσει από την ένατη θέση και ο Φέττελ από τη δέκατη θέση.

Όλοι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν βρόχινα λάστιχα της Pirelli . Έπεφτε τόση βροχή που κανένας δεν επιχείρησε να κινηθεί με ενδιάμεσες γόμες.

Αρχικά ακυρώθηκε η εκκίνηση των δοκιμών γιατί η βροχή είχε πλημμυρίσει την πίστα. Τρείς ώρες μετά τα μονοθέσια βγήκαν στην πίστα χωρίς όμως  να έχει μειωθεί η βροχή, Χάλια η κατάσταση.

Ο μόνος που κινήθηκε γρήγορα ήταν ο Χάμιλτον που διέλυσε τον ανταγωνισμό. Η Ferrari δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της.Μια άτυχη στιγμή -13 δευτερόλεπτα πριν το τελείωμα των δοκιμών- είχε  ο Τζιοβινάτσι με την Alfa Romeo ο οποίος έπεσε στις μπαριέρες.

Tags
Back to top button