Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Με 183 ευρώ το μήνα και άτοκη χρηματοδότηση το νέο Citroen C1

Να ένα καλό νέο! Η Citroen με το νέο της χρηματοδοτικό πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία και σε αυτούς που δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλο κεφάλαιο να αποκτήσουν το πολύ όμορφο και «ντιζαινάτο» Citroen C1 . Το αυτοκίνητο πόλης της γαλλικής φίρμας, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γκάμας της Citroen.

Σύμφωνα με τις πωλήσεις κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην κατηγορία  του.  

Η Citroen αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση του Citroen C1.

Από σήμερα, διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Flair 68HP με υπερπλήρη εξοπλισμό και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού του.

Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:

• Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση

• 0% επιτόκιο

• 36 μήνες διάρκεια

Citroen Respect

Η συγκεκριμένη προωθητική πολιτική του C1 θα επικοινωνηθεί με το νέο πρόγραμμα “Citroen Respect”. Μέσω του προγράμματος “Citroen Respect”, η Citroen δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία το πρώτο τους αυτοκίνητο, το πρώτο τους Citroen. Το “Citroen Respect” θα χρησιμοποιηθεί στη γενικότερη επικοινωνία της γκάμας. Στην περίπτωση του C1, ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο απόκτησης του μοντέλου είτε με άτοκη χρηματοδότηση, είτε με έκπτωση.

Η τιμή του νέου Citroen C1 Flair 68HP είναι €9.990 ή εναλλακτικά 3 χρόνια άτοκα – από €183/μήνα.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης: Citroen C1 1.0 VTi 68 Flair, Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 10.371€, προκαταβολή 37,1%, μηνιαία δόση 183€, διάρκεια 36 μήνες. (Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το .)

Tags
Back to top button