Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Λιλιπούτειος ιπτάμενος δίσκος στη Βόρεια Ιρλανδία, το 1956…

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 1956, ο Ιρλανδός Thomas Hutchinson ανέφερε ότι κατόρθωσε να συλλάβει έναν μικροσκοπικό ιπτάμενο δίσκο, αλλά του διέφυγε,, ενώ προσπαθούσε να τον μεταφέρει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.Η αστυνομία, μετά από αυτήν την ανορθόδοξη αναφορά, διενήργησε ανάκριση, για να εξακριβώσει κατά πόσον ήταν αληθής η απίστευτη τούτη ιστορία που αφηγήθηκε ο τρομοκρατημένος Thomas Hutchinson, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το μυστηριώδες μικροσκοπικό ιπτάμενο αντικείμενο είχε προσγειωθεί στις 8 του μηνός το απόγευμα κοντά στην αγροικία του.Όπως κατέθεσε ο ίδιος, ο λιλιπούτειος δίσκος είχε τη μορφή αυγού, ενώ τα δύο άκρα του ήταν αιχμηρά. Ο ύψος του δεν ξεπερνούσε το ένα μέτρο, ενώ η διάμετρός του στο μέσον του ήταν περίπου 45 εκατοστά.Ο άνθρωπος αυτός ανέφερε στην αστυνομία ότι το μυστηριώδες αυτό πτητικό μηχάνημα, το οποίο ήταν ζωηρού κόκκινου χρώματος και έφερε δύο σκοτεινά σημεία στο ένα άκρο και τρεις λωρίδες έντονου ερυθρού χρώματος, στηριζόταν σε κάποια βάση σχήματος δίσκου.Ο Thomas Hutchinson δήλωσε στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους ότι εκείνο το απόγευμα καθόταν μαζί με τη σύζυγό του κοντά στο παράθυρο της οικίας του, όταν ξάφνου το μικροσκοπικό αντικείμενο εμφανίστηκε μέσα από τα σύννεφα και προσγειώθηκε στο μοναδικό ξηρό σημείο του εδάφους, εν μέσω τέλματος βρισκόμενου γύρω στα 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του ζεύγους.Οι δύο τους βγήκαν έξω κατάπληκτοι και βρήκαν το αντικείμενο εντελώς ακίνητο. Αφού ο σύζυγος το περιεργάστηκε για μερικά λεπτά, το έσπρωξε με το πόδι του και το ανέτρεψε. Εκείνο, όμως, επανήλθε ευθύς στην αρχική του θέση. Στη συνέχεια, άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του.Ο Thomas Hutchinson είπε σχετικά:“Το άρπαξα στα χέρια μου και τότε σταμάτησε να κινείται. Επιχείρησα με το μεταφέρω στο αστυνομικό τμήμα, αλλά σε μια στιγμή αναγκάστηκα να το αποθέσω στο έδαφος για να υπερβώ έναν φράκτη και τότε αυτό ξεκίνησε να περιστρέφεται ξανά, κάνοντας έναν ελαφρύ συριγμό. Πριν προλάβω να αντιδράσω, ανυψώθηκε ταχύτατα και εξαφανίστηκε εντός ολίγων δευτερολέπτων από τα μάτια μας”.Εκπρόσωπος της γειτονικής αεροπορικής βάσης ξεκαθάρισε ότι το αντικείμενο δεν ανήκε στη βάση και ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να διακινδυνεύσει υπόθεση ως προς τη φύση και την προέλευσή του.Ο λιλιπούτειος ιπτάμενος δίσκος, που εθεάθη στη Βόρεια Ιρλανδία και συγκεκριμένα στην πόλη Londonderry, προκάλεσε τεράστια αίσθηση στην κοινή γνώμη. Ο Thomas Hutchinson ανέφερε, ωστόσο, ότι δεν είχε παρατηρήσει κανένα αεροσκάφος στην περιοχή την ώρα της εμφάνισής του.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 09/09/1956…
Tags
Back to top button