Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Lamborghini Centenario: Έτοιμες να παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους (βίντεο)

Έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της Lamborghini Centenario στην περσινή Έκθεση Γενεύης, τα πρώτα αυτοκίνητα είναι έτοιμα να παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους.

Η Centenario είναι το μοντέλο με το οποίο η Lamborghini επέλεξε να γιορτάσει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της, Ferruccio Lamborghini. Βασίζεται στην Aventador, έχει μεγαλύτερο μήκος και ακόμα πιο συγκλονιστική εμφάνιση από εκείνη, ενώ χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων το βάρος της περιορίζεται στα 1.520 kg. Ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 lt αποδίδει στην περίπτωσή της 770 PS, οπότε για το 0-100 km/h χρειάζεται 2,8’’ και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 350 km/h.

Η Lamborghini έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει 20 Centenario και άλλες 20 Centenario Roadster. Ακόμα κι αν έχετε τα περίπου €1.750.000 ή €2.000.000 που κοστίζουν αντίστοιχα (προ φόρων, εννοείται), πλέον είναι αργά για να ζητήσετε μια, αφού όλες έχουν ήδη λογοδοθεί από την ημέρα της παρουσίασής τους. Σήμερα, τα πρώτα αυτοκίνητα είναι έτοιμα, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μια Lamborghini Centenario σε κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα. Τα σπόιλερ στο κάτω μέρος του αμαξώματος είναι σκουρόχρωμα, και πιθανότατα πρόκειται για γυμνό carbon. Σύμφωνα με αναφορές στο Instagram, η συγκεκριμένη ανήκει στον Rashid Bin Humaid Al Noaimi, υιό του Σεΐχη του Αϊμάν, στα Ην. Αραβικά Εμιράτα. Λίγο πιο δίπλα υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο Centenario: Μια μαύρη με κόκκινες λεπτομέρειες, και μια κίτρινη. Με τις επιλογές εξατομίκευσης που δίνει η Lamborghini και λόγω της φύσης του αυτοκινήτου, υποθέτουμε ότι καμία Centenario δεν θα είναι ίδια με κάποια άλλη.

Τώρα μένει να δούμε πόσα από τα 40 αυτοκίνητα θα εξαφανιστούν για πάντα σε ιδιωτικές συλλογές και πόσα τα βλέπουμε να βολτάρουν στους δρόμους του Λονδίνου, του Μονακό, του Ντουμπάι κ.λπ.

Tags
Back to top button