Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ξεκινάει το Ράλι Φθιώτιδος- Μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου

Συνολικά 21 από τα 22 πληρώματα -καθώς δεν εμφανίστηκε η συμμετοχή με τον αριθμό 6- πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Group Καρέλλης. Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης για την πανηγυρική εκκίνηση.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, που αγκάλιασαν και πάλι το Ράλι Φθιώτιδος, εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την εκκίνηση στους αγωνιζόμενους έδωσε ο κ. Θύμιος Καραΐσκος και εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίβιαν Αργύρη και επίσης ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Λάμπρου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου μας. Επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, και πλήθος άλλων.

Η αγωνιστική δράση του ασφάλτινου Ράλι Φθιώτιδος περιλαμβάνει το Σάββατο 12/5 δύο loops των κλασικών Ειδικών Διαδρομών της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, μήκους 13,17 και 19,05 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η πρώτη εξ αυτών ξεκινά στις 10:08 το πρωί.

Μετά από 64,44 αγωνιστικά χιλιόμετρα, οι αγωνιζόμενοι θα γυρίσουν στις 15:22 στην πλατεία Ελευθερίας για τον τερματισμό, ενώ η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 17:30 στο «Vento Cafe».

Tags
Back to top button