Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Καινούργιο παγκόσμιο ρεκόρ για την Toyota GT86 στο drift

Κατέρριψε ακόμα και το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε και πάλι το Toyota GT86 εδώ και 3 χρόνια στην συνεχή πλαγιόλισθηση.

Πίσω από τιμόνι του GT 86 βρισκόταν ο Νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος Jesse Adams, ο οποίος κατάφερε να διανύσει ντριφτάροντας το GT 86 165,04 χιλιόμετρα, 24,376 χιλιόμετρα περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ του Γερμανού Harald Müller. Για να επιτύχει το ρεκόρ, ο Adams απαίτησε 5 ώρες και 46 λεπτά, γυρνώντας γύρω-γύρω από έναν βρεγμένο χώρο 1.000 φορές. Για να μετρήσουν τους γύρους και την απόσταση χρησιμοποιήθηκαν δύο VBOX, με την ταχύτητα που καταγράφηκε σε κάθε γύρο να είναι μόνο 29 km/h. 48 από τους γύρους που διανύθηκαν αποκλείστηκαν για διάφορους λόγους από το ρεκόρ, με αποτέλεσμα τελικά να μετρήσουν οι 952 γύροι. 

Ήδη από τον 800ό γύρο ο Adams είχε επιτύχει το ρεκόρ όμως συνέχισε μέχρι τελικής πτώσης! Πλέον, όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στην επίσημη επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες, για να δοθεί και η επίσημη επιβεβαίωση. Να σημειώσουμε ότι το Toyota GT 86 του ρεκόρ δεν διέφερε από το αυτοκίνητο που πωλείται, εκτός από την προσθήκη επιπλέον ρεζερβουάρ καυσίμου στο χώρο της ρεζέρβας. 

 

Tags
Back to top button