Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ιταλία: Περιπολικό - Lamborghini πιάνει 230 χλμ. μεταφέροντας νεφρό για μεταμόσχευση (βίντεο)

Η της Ιταλίας χρησιμοποίησε μια Lamborghini Huracan για να παραδώσει έναν νεφρό από την Πάδοβα στη Ρώμη. Οι αστυνομικοί ταξίδεψαν μια απόσταση 500 χιλιομέτρων μεταξύ των δύο πόλεων με ταχύτητα μεγαλύτερη των 230 χλμ. την ώρα, όπως αναφέρει η Il Mattino di Padova.

Η αστυνομία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να πατάνε ιδιαίτερα το γκάζι ώστε να μεταφέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νεφρό. Το συγκεκριμένο όχημα προορίζεται για ταχείες μεταφορές οργάνων, πλάσματος ή εμβολίων.

Η αστυνομία αναμενόταν στο νοσοκομείο Γκεμέλι της Ρώμης από το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς το νεφρό επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για μεταμόσχευση. Κανονικά, το ταξίδι διαρκεί περισσότερες από πέντε ώρες, αλλά χάρη στην ταχύτητα του οχήματος χρειάστηκε λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

«Δεν χρειάζεσαι υπερδυνάμεις για να σώσεις μια ζωή. Η αλληλεγγύη, η τεχνολογία και η αποτελεσματικότητα μπορούν επίσης να βοηθήσουν» έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

Tο συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με ειδικό ψυγείο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις Lamborghini που πωλούνται στην αγορά, αυτό το ιταλικό αστυνομικό μοντέλο διαθέτει υπολογιστή και κάμερες.

 

Tags
Back to top button