Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ισπανίδα ρεπόρτερ είναι μεγάλη «φαν» του Βαλεντίνο Ρόσι και το έδειξε ... on air (βίντεο)

Ισπανίδα ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πήρε από τον 38χρονο Ιταλό ανάβάτη , Βαλεντίνο Ρόσι, τον φλέρταρε «ανοιχτά».

Η Deborah Serendipity ξεκίνησε τονίζοντας «Δεν το πιστεύω ότι συναντώ τον αγαπημένη μου πιλότο. Φέτος θα κατακτήσουμε τον δέκατο παγκόσμιο τίτλο; Όλοι εμείς οι φανς σου το ελπίζουμε», με τον Ρόσι να απαντάει: «Όχι, δεν το ξέρω, το ελπίζω. Είναι δύσκολο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το προσπαθήσω».

Για να ακολουθήσει η επίθεση αγάπης... «Η ζωή είναι πολύ σύντομη, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και μία ημέρα θα μπορούσα να είμαι η μητέρα των παιδιών σου!». Ο Ιταλός απάντησε χαμογελαστός «Ολα καλά, ας περιμένουμε 2-3 χρόνια να δούμε».

Κατόπιν, η ξανθιά ρεπόρτερ συμπλήρωσε on camera ότι έχει έναν κοινό φίλο με τον Βαλεντίνο Ρόσι, τον Πάμπλο Νιέτο (υπεύθυνο για την  Sky Racing Team VR46), με τον Ιταλό να δηλώνει από την πλευρά του «Εάν είσαι φίλη με τον Πάμπλο Νιέτο, έχω ήδη καταλάβει αρκετά..."

Στο φινάλε ο Ρόσι φίλησε στα δύο μάγουλα την Deborah Serendipity και εκείνη φώναξε «Σε αγαπώ...»

Tags
Back to top button