Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ηλεκτρονικός έλεγχος και άμεσες ποινές για τα ανασφάλιστα οχήματα που ξεπερνούν τις 600.000

Τα ανασφάλιστα οχήματα στη χώρα μας υπερβαίνουν τις 600.000, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Ζορμπά.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών προτείνει να γίνεται αδιάλειπτα έλεγχος -ηλεκτρονικά- για τα ανασφάλιστα οχήματα και να επιβάλλονται άμεσα οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί οριστικά. Με αναγωγή του μέσου ποσοστού ανασφαλίστων 2018-2020, σύμφωνα με τους ελέγχους του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως επί του αριθμού των ασφαλισμένων, προκύπτει ότι αυτά είναι 586.206. Εάν δε προσθέσουμε τους ελέγχους του λιμεναρχείου, ξεπερνούν τις 600.000».

Αναφορικά με την πρότασή του, ώστε να βρεθεί λύση, αυτή είναι: «Να γίνεται αδιάλειπτα ο έλεγχος ηλεκτρονικά και, εφόσον κάποιος βρεθεί ανασφάλιστος, να επιβάλλονται άμεσα οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία και αυτές να εφαρμόζονται. Έτσι λειτουργούν τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη».

Η δημοσίευσή του συνοδευόταν και από τον παρακάτω πίνακα:
 

Tags
Back to top button