Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

H Speedcar Motul Team Greece στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Το παρών, στον ετήσιο πλέον ραντεβού με την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» της χώρας, θα δώσει η αγωνιστική ομάδα της Speedcar Motul Team Greece.

Στο φιλόξενο stand Νο 28 της ελληνικής αντιπροσωπείας της Speedcar θα βρίσκεται το νέο Speedcar XTREM 2018, πάντα ντυμένο στα χρώματα της MOTUL! Με βάρος μόλις 320kg,  πίσω κίνηση και κινητήρα 750cc με 155hp, το συγκεκριμένο όχημα υπόσχεται XTREM(E) αγωνιστικές συγκινήσεις.

Τα στελέχη της ομάδας θα βρίσκονται εκεί για να σας το παρουσιάσουν και να σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο της Speedcar και του Kartcross.

Tags
Back to top button