Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Η Rolls Royce με τα αληθινά διαμάντια (φωτό, βίντεο)

Κι όμως τα διαμάντια ζουν και βασιλεύουν! Ενίοτε κοσμούν με την παρουσία τους και γαλαζοαίματα αυτοκίνητα...

...όπως είναι η συγκεκριμένη Rolls Royce. Η Ghost Elegance Diamond Stardust, υιοθετεί δίχρωμη βαφή που περιέχει αληθινά διαμάντια… 

Για την πολυτελής φίρμα έφτασαν κάτι παραπάνω από δυο μήνες προκειμένου να είναι σίγουρη για το τελικό αποτέλεσμα, την προσεκτική κατάρτιση του άριστου φινιρίσματος. Δεν είναι δα και εύκολο πράγμα… Κύριο μέλημά της εταιρίας, ήταν να εξετάσουν οι ειδήμονες εξονυχιστικά τα διαμάντια στο μικροσκόπιο, με σκοπό να καταλήξουν πως ακριβώς αυτά αλληλεπιδρούν με τις ακτίνες του φωτός. 

Η ιδιαίτερα λεπτή σκόνη από τα διαμάντια αναμιγνύεται με μεγάλη προσοχή στο χρώμα και κατόπιν περνιέται μια επιπλέον στρώση βερνικιού, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Η Rolls-Royce κάνει λόγο για 48 επιπλέον ώρες που απαιτεί η βαφή από διαμάντια σε σχέση πάντα με μια κλασική βαφή. 

 

Tags
Back to top button