Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

H νέα Rolls-Royce των 11,5 εκατ. ευρώ (φωτό, βίντεο)

Η νέα Rolls-Royce Sweptail παρουσιάστηκε στην έκθεση Concorso d’Eleganza από τον Torsten Muller-Otvos (CEO της πολυτελούς εταιρείας). Σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος, οι προτάσεις των πελατών είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς τους μιας και μπορούν να κατασκευάσουν αυτό ακριβώς που αυτοί θέλουν και είναι σίγουρο ότι θα το αγοράσουν.

Η ονομασία Sweptail δεν ήρθε τυχαία, αλλά έχει τις ρίζες της από περίπου έναν περίπου αιώνα πριν, με τα μοντέλα της εταιρείας να έχουν μια έντονα κεκλιμένη οροφή. Αυτή η οροφή είναι από γυαλί και τα σχέδια του αυτοκινήτου προήλθαν από έναν λάτρη της μάρκας. Κάτω από το καπό της νέας Rolls-Royce βρίσκεται ο θηριώδης V12 κινητήρας, χωρίς αυτό να είναι επίσημο, αλλά η τιμή του αγγίζει το ασύλληπτο ποσό των 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο “μερακλής” του όλου concept ξεκίνησε το 2013, καταθέτοντας το αίτημα κατασκευής, ενώ λίγο μετά ξεκίνησε τη σχεδίαση, την επιλογή των υλικών και την ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Ο ευκατάστατος κύριος έχει στην κατοχή του ήδη πολυτελέστατα γιοτ και ένα ιδιωτικό αεροσκάφος.

Tags
Back to top button