Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Η Goodyear Dunlop Ελλάς προσέφερε ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα

Η  Goodyear Dunlop Ελλάς συνεχίζει και στηρίζει τις ανάγκες του  Πυροσβεστικού Σώματος με τη διαρκή  παροχή  δωρεάν ειδικών ελαστικών, για τα οχήματα του και την ταχύτερη επανένταξη τους σε ενεργό υπηρεσία.

Η  εταιρία στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος   ώστε να έχει μάχιμα το Πυροσβεστικό Σώμα όσα περισσότερα οχήματα μπορεί, έδωσε και φέτος ελαστικά για τον εξοπλισμό και την άμεση επανένταξη σε ενέργεια δύο ειδικών οχημάτων (Jeep Cherokee) που χρησιμοποιούνται για ειδικές αποστολές του Σώματος .

Ο κ. Νίκος Σπανός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Η διεύρυνση της ενέργειας αυτής εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με την παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Θεωρούμε ότι η συνέχιση της στήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος και του έργου που προσφέρει στη κοινωνία αποτελεί τη καλύτερη ανάδειξη της διάστασης και του κοινωνικού πέραν του επιχειρηματικού ρόλου της εταιρίας, η οποία αυτή τη χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας στην ελληνική αγορά».

Tags
Back to top button