Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

H Apple προχωρά ένα βήμα παρακάτω την τεχνολογία στο CarPlay

Η Apple επιχειρεί να αυξήσει τις παραμέτρους ελέγχου που έχουν να κάνουν με στοιχεία του εξοπλισμού, του CarPlay.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία από του Κουπερτίνο εργάζεται σε τεχνολογία που θα έχει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το σύστημα ελέγχου του κλιματιστικού, το ταχύμετρο, το ραδιόφωνο και τα καθίσματα. Ακόμα η διαδικασία της εξέλιξης των νέων αυτών παραμέτρων της λειτουργίας του CarPlay, είναι στα αρχικά της στάδια ενώ δεν θα αργήσει και η στιγμή που θα απαιτηθεί η συνεργασία μεταξύ της Apple και των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Το CarPlay, που επιτρέπει στους πελάτες να συνδέσουν τα iPhone τους με το όχημα για να χειρίζονται τις αποκαλούμενες λειτουργίες ψυχαγωγίας, τώρα, επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, είναι πλέον μέρος του εξοπλισμού των περισσότερων καινούργιων αυτοκινήτων και διατίθεται απευθείας από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Η ανάγκη για την «επέκταση» των συστημάτων που μπορούν να ελεγχθούν από το CarPlay, έχει προκύψει από τους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για να έχουν τον έλεγχο πολλών παραμέτρων– και όπως φαίνεται, αυτοί είναι πολλοί.

Tags
Back to top button