Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne στην έκθεση της Φρανκφούρτης (βίντεο)

Θα τη δούμε σε λίγες ημέρες στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne έχει το δικό της σταντ και το δικό της κοινό. Δεν απευθύνεται σε όλους. Αυτό είναι σίγουρο. Μπορεί όλοι να θέλουν να κυκλοφορούν με μια Cayenne. Λίγοι όμως μπορούν να προγραμματίσουν την αγορά της. Ειδικά στην Ελλάδα που όποιος έχει καλό αυτοκίνητο τιμωρείται, μάλλον θα είναι αδιάφορη η παρουσία  της.

Και όμως αυτό το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από τις Porsche που ξέρουμε. Ο νέος τούρμπο ντίζελ κινητήρας που αποδίδει 340 ίππους αλλά και το κιβώτιο οκτώ σχέσεων Tiptronic S εντυπωσιάζουν. Η επιτάχυνση από 0-100 είναι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Διακρίνεται για την αντοχή των κινητήρων σε έντονη και επίπονη χρήση, για το καταπληκτικό  σύστημα  τετρακίνησης αλλά και μετάδοσης.

Οι δοκιμές έγιναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Από τους  “καυτούς” αμμόλοφους του Ντουμπάι με θερμοκρασίες πάνω από 45 βαθμούς μέχρι τις παγωμένες επιφάνειες του Καναδά, με τις θερμοκρασίες κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Υπομονή. Σε λίγα 24ωρα θα τη δούμε στην Φρανκφούρτη. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο… Λέει πολλά από τα εξαντλητικά τεστ που έγιναν στην 3ης γενιάς Porsche Cayenne.

Tags
Back to top button