Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

GP Ρωσίας: Πρώτη νίκη για Μπότας με Mercedes - Δεύτερος ο Φέτελ (φωτό)

Πολύ ωραίο Grand Prix στο Σότσι της Ρωσίας, με τον Μπότας να παίρνει την καρό σημαία.

Ο εκπληκτικός Βάλτερι Μπότας πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Mercedes, κερδίζοντας με τρομερό τρόπο στη Ρωσία. Δεύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και τρίτος ο Κίμι Ραϊκόνεν της Ferrari, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον.

Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας σε στιγμές ευτυχίας

Πάντως ο Φέτελ είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συνέχισε τη μέτρια εικόνα που είχε στις κατατακτήριες και συμβιβάστηκε με την τέταρτη θέση, ενώ πέμπτος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ενώ ο ομόσταβλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο, εγκατέλειψε στον πέμπτο γύρο λόγω προβλήματος στα φρένα. 

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο, που τέθηκε νοκ άουτ από τον γύρο σχηματισμού, ενώ τον αγώνα δεν ολοκλήρωσαν ούτε οι Γκροζάν και Πάλμερ. 

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 14 Μαΐου στη Βαρκελώνη. 

Η κατάταξη στο Σότσι της Ρωσίας

Βαθμολογία πιλότων 

1 Φέτελ 86 

2 Χάμιλτον 73 

3 Μπότας 63 

4 Ραϊκόνεν 49 

5 Φερστάπεν 35 

6 Ρικιάρντο 22 

6 Πέρες 22 

8 Μάσα 18 

9 Σάινθ 11 

10 Οκόν 9 

11 Χούλκενμπεργκ 6 

12 Γκροζάν 4 

12 Μάγκνουσεν 4 

14 Κβίατ 2 

Βαθμολογία κατασκευαστών 

1 Mercedes 136 

2 Ferrari 135 

3 Red Bull 57 

4 Force India 31 

5 Williams 18 

6 Toro Rosso 13 

7 Haas 8 

8 Renault 6 

9 Sauber 0 

9 McLaren 0

Tags
Back to top button