Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Glomex: Τα έκανε... μαντάρα - Σφάλμα η επαναδημοσίευση βίντεο για έρευνα στο σπίτι της Καϊλή - Τι αναφέρει σε ανακοίνωση

Σε σφάλμα της Glomex οφείλεται η επαναδημοσίευση βίντεο με θέμα «Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Glomex, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό του τεχνικού προβλήματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Glomex:

Δικηγόρος Καϊλή για την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό - "Αβάσιμα τα δημοσιεύματα"

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το βίντεο «Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό» ( v–ctouhtns8gkp) επανεμφανίστηκε στην πλατφόρμα, λόγω σφάλματος του συστήματος της Glomex και ουδεμία ευθύνη φέρει η ΕΡΤ για τη σημερινή ανάρτησή του.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι επικοινωνούμε με τη Γερμανία, ζητώντας διευκρινίσεις για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε.

Παράλληλα, έχουμε ενημερώσει όλα τα sites ότι το βίντεο έχει κατέβει, ζητώντας να αφαιρέσουν και τα σχετικά άρθρα τους.

Μας συγχωρείτε πολύ για την αναστάτωση.»

Tags
Back to top button