Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπήκαν στο δάσος της Κέρης στο Ηράκλειο με μπουκάλι βενζίνης- Τους "τσάκωσαν" εθελοντές

Ενώ ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας στην Κρήτη είναι σε επιφυλακή, κάποιοι έκαναν βόλτα σε απαγορευμένη -λόγω των ισχυρών ανέμων- περιοχή του Ηρακλείου, έχοντας μαζί τους βενζίνη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretaone.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο δάσος της Κέρης του δήμου Μαλεβιζίου, όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο με ένα δίκυκλο χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, στο οποίο υπήρχε ένα μπουκάλι με βενζίνη. Οι δύο νεαροί «έπεσαν» πάνω στους εθελοντές, μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Παράρτημα Ηρακλείου, που περιπολούν διαρκώς στο δάσος της Κέρης, σε συνεννόηση και συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσίας και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Μαλεβιζίου.

Ενημερώθηκαν οι Αρχές για το περιστατικό


Οι εθελοντές ενημέρωσαν τις Αρχές και άμεσα έφτασαν στο σημείο στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να διερευνήσουν το περιστατικό.

Tags
Back to top button