Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Για 5 η συνεχόμενη χρονιά Η Kia Motors στην υψηλότερη θέση της J.D. Powers U.S. Initial Quality

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και πάλι η Kia χαρακτηρίστηκε ως η νούμερο ένα σε αξιοπιστία μάρκα αυτοκινήτων από την JD Power της U.S. Initial Quality Study (IQS- Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) του 2019, με καταγεγραμμένα 70 προβλήματα ανά 100 οχήματα, επίδοση βελτιωμένη κατά δύο μονάδες σε σχέση με τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

Η συνεχιζόμενη επιτυχία της Kia στην IQS προέκυψε και από την παρουσία τεσσάρων μοντέλων της, των Rio, Forte, Sportage και Soul που είναι τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, μεταξύ των 10 κορυφαίων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις από 76.256 ερωτηθέντες αναφορικά με 257 μοντέλα σε 26 διαφορετικές κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις αποδόσεις κινητήρα και μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Tags
Back to top button