Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων «ψήφισε» την Αθήνα για την προβολή του νέου της μοντέλου

Μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας κατασκευάσει κατά καιρούς κάποια από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης, επιλέγει την Αθήνα για την προβολή του νέου της μοντέλου.

Ο λόγος για την Porsche που από τις αρχές μέχρι τα μέσα του Μαρτίου, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων του αυτοκινήτου από διάφορα σημεία του κόσμου συγκεντώνοντάς τους στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία κίνηση που θα τονώσει την τουριστική προβολή της πόλης, καθώς η γερμανική εταιρεία έχει προσκαλέσει διεθνείς δημοσιογράφους που εξειδικεύονται στο αντικείμενο, ώστε να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία οδήγησης δοκιμάζοντας το νέο μοντέλο της σε κανονικές συνθήκες δρόμου σε ολόκληρη την Αττική.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 15 Μαρτίου, κατά την διάρκεια της παρουσίασης το παρών θα δώσουν περίπου 30 δημοσιογράφοι από διάφορα σημεία του κόσμου, ενώ η διαδρομή θα ξεκινάει από το Πόρτο Ράφτη και θα καταλήγει στη Βουλιαγμένη.

Tags
Back to top button