Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1: Το Grand Prix της Κίνας αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού

H Formula 1 ανακοίνωσε και επίσημα πως ο προγραμματισμένος για τον Απρίλιο (17 – 19) αγώνας αναβάλλεται εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Κινεζικό Grand Prix για το 2020, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 17-19 Απριλίου, αναβλήθηκε ως αποτέλεσμα της νέας έκρηξης του κορωνoϊού. Η Juss Sports Group, ζήτησε επισήμως την αναβολή μετά από συνεχείς συζητήσεις με την Ομοσπονδία Αθλητισμού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (CAMF) και τη Διοίκηση Αθλητισμού της Σαγκάης.

Από κοινού το αίτημα αναβολής

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ανησυχιών για την υγεία και με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας που κηρύσσει τον κορονοϊό ως παγκόσμια έκτακτη κατάσταση για την υγεία, η Formula 1 μαζί με το διοικητικό όργανο της FIA αποφάσισαν από κοινού να δεχτούν το αίτημα αναβολής προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια του ταξιδιωτικού προσωπικού, των οδηγών και των θεατών.

Η Formula 1 και η FIA θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τις ομάδες, τον υποστηρικτή αγώνων, την CAMF και τις τοπικές αρχές για την παρακολούθηση της κατάστασης καθώς αναπτύσσεται, με όλα τα μέρη να μελετούν τη βιωσιμότητα πιθανών εναλλακτικών ημερομηνιών για το Grand Prix αργότερα κατά το έτος και μετά τη βελτίωση της κατάστασης.

«Όλοι προσβλέπουμε να αγωνιστούμε στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν»

«Το Κινέζικο Grand Prix ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ημερολογίου της F1 και οι οπαδοί είναι πάντα απίστευτοι. Όλοι προσβλέπουμε να αγωνιστούμε στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν και να ευχηθούμε όλοι στη χώρα όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», αναφέρει η Formula 1

Tags
Back to top button