Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1: Ο Τζοβινάτσι στις δοκιμές της Sauber

Οι άνθρωποι της Sauber επέλεξαν τον αναπληρωματικό οδηγό της Ferrari Αντόνιο Τζοβινάτσι για να αντικαταστήσουν τον Πασκάλ Βερλάιν στο πρώτο τετραήμερο των δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου στην πίστα της Βαρκελόνης.

Ο 23χρονος Ιταλός, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά γεύση μονοθεσίου Formula 1 πριν από λίγες ημέρες, όταν οδήγησε μια Ferrari του 2015 στην πίστα του Φιοράνο, θα μοιραστεί τα καθήκοντα δοκιμών του νέου μονοθεσίου της Sauber, της C36, με τον Σουηδό Μάρκους Έρικσον, την ώρα που ο Βερλάιν συνεχίζει την ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη στον εφετινό Αγώνα των Πρωταθλητών.

Από την πλευρά του ο Γερμανός οδηγός, μολονότι δεν θα λάβει μέρος σε αυτές τις δοκιμές, επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στην Ισπανία. Να σημειωθεί ότι το δεύτερο και τελευταίο τετραήμερο δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Βαρκελόνη το τετραήμερο 7-10 Μαρτίου.

Tags
Back to top button