Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1: Ο Σ.Πέρες υπογράφει στην Red Bull

Σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο του Sky Sports F1 ο Σέρχιο Πέρες θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Άλμπον στην Red Bull. 

Όταν ο Σέρχιο Πέρεζ κέρδισε στο δεύτερο αγώνα του Μπαχρέιν, έγινε ένας μίνι... πανικός από πολλούς ανθρώπους του χώρου, που έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν ένας τέτοιος οδηγός να μη βρίσκεται στη Formula 1 με τη νέα χρονιά. Η Racing Point αλλάζει σε Aston Martin και ο Λανς Στρολ ως γιος του ιδιοκτήτη, Λόρενς Στρολ, θα παραμείνει στη θέση του, την ώρα που ο Πέρεζ θα φύγει για να έρθει στην ομάδα ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ. 

Οι θέσεις στη Formula 1 μπορεί να είναι περιορισμένες αλλά φαίνεται ότι η Red Bull είναι πρόθυμη να δώσει μια λύση στον Σέρχιο Πέρεζ. Οι μέτριες επιδόσεις του Άλεξ Άλμπον είναι ο ένας λόγος. Ο οδηγός μάλλον δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πέρεζ στο πλάι του Μαξ Φερστάπεν. 

Το συγκεκριμένο δίδυμο μοιάζει ταιριαστό για τη Red Bull και τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς μάλλον θα είναι καλύτερα από ότι με τον Άλμπον, που έδειξε ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει το αρκετά ανταγωνιστικό μονοθέσιο της ομάδας. Ο Τεντ Κράβιτζ, δημοσιογράφος του Sky Sports F1 που βρίσκεται μέσα στα πράγματα και τις εξελίξεις, υποστηρίζει ότι στις προσεχείς ημέρες η Red Bull θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλεξ Άλμπον και την πρόσληψη του Σέρχιο Πέρεζ. Περιμένουμε για να δούμε αν αυτό το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί! 

Tags
Back to top button