Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1: Ο Β.Μπότας την pole position - Δεύτερος ο Λ.Χάμιλτον (φώτο)

Ο Βάλτερι Μπότας κατάφερε να «κλέψει» την pole position από τον Λούις Χάμιλτον στην πίστα της Ίμολα. Τρίτος ξεκινήσει αύριο ο Μαξ Φερστάπεν με την Red Bull. 

Έχει γίνει συνήθεια οι πρώτες τρεις θέσεις στις δοκιμές να είναι πάντα των Χάμιλτον, Μπότας και Φερστάπεν, με αυτή τη σειρά κατά βάση. Στην Ίμολα, όμως, είχαμε μια αλλαγή, αφού ο Μπότας ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο και θα ξεκινήσει από την pole position την Κυριακή.

Ξεπέρασε τα προβλήματα ο Φερστάπεν

Να πούμε επίσης ότι στην Ίμολα, όπου δεν έγιναν οι δύο πρώτες περίοδοι των ελεύθερων δοκιμαστικών, δεν έχει ξανατρέξει κανένας σημερινός πιλότος με μονοθέσιο της Formula 1 σε επίσημη διοργάνωση, εκτός από τον «παλιό» Κίμι Ράικονεν. Πίσω από τις δύο Mercedes συναντάμε τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός είχε πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Q2 και είπε μέσω του team radio ότι δεν έχει δύναμη, χωρίς να γνωρίζει το γιατί. Μπήκε στα pits γρήγορα, άλλαξε ελαστικά και οι μηχανικοί τσέκαραν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προλάβει να βγει ξανά και να κάνει ένα χρόνο που θα του έδινε εισιτήριο για το Q3, αφού μέχρι εκείνη την ώρα βρισκόταν στη ζώνη αποκλεισμού.

Τελικά τα κατάφερε αρκετά καλά. Το ίδιο και ο Γκασλί! Ο πιλότος της Alpha Tauri ξεκινάει από την τέταρτη θέση και πραγματικά, πέτυχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει την ευκαιρία να παλέψει για μια καλή θέση τερματισμού στον αγώνα. Ρικιάρντο, Άλμπον, Λεκλέρ, Κβίατ, Νόρις και Σάινθ βρίσκονται στην πέμπτη, έκτη, έβδομη, όγδοη, ένατη και δέκατη θέση εκκίνησης, αντίστοιχα.

Μέτριες επιδόσεις για τον Φέτελ, έξαλλος ο Κίμι 

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να περάσει στο Q3, αν και φόρεσε μαλακή γόμα ελαστικών ώστε να το πετύχει (πιο πριν στο Q2 φορούσε μεσαία), ενώ νευριασμένος φάνηκε ο Κίμι Ράικονεν που δεν πέρασε στο Q2 επειδή του ακυρώθηκε ο χρόνος. Ο Φινλανδός υποστήριξε ότι δεν βγήκε από την πίστα και βρισκόταν πάνω στα κερμπς, οπότε δεν έκαναν σωστά που δεν μέτρησαν το χρόνο του συγκεκριμένου γύρου. Γενικά οι κριτές ήταν αρκετά αυστηροί σε ο,τι αφορούσε τα όρια της πίστας και ακύρωσαν αρκετούς χρόνους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι επιδόσεις των οδηγών και η κατάταξη για το Γκραν Πρι της Εμίλια Ρομάνια στην Ίμολα της Ιταλίας! 

 

Tags
Back to top button