Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1: Μεγάλη νίκη για τον Μαξ Φερστάπεν στο Γκραν Πρι στο Μεξικό

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στο GP του Μεξικού, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1.

ίναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και τώρα είναι και το φαβορί για την κατάκτησή του, αφού αύξησε τη διαφορά. Ο Μαξ Φερστάπεν, για τον οποίο ο λόγος, ήταν εκπληκτικός στο Μεξικό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, διευρύνοντας το προβάδισμά του έναντι του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη 2η θέση. Όσο για την 3η, πήγε στον ομόσταυλο του Φερστάπεν, τον άλλο οδηγό της Red Bull Racing, Σέρχιο Πέρεζ.

Ο αγώνας είχε αλλαγές από το ξεκίνημά του, σε σχέση με τη σειρά που προέκυψε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, αφού ο Ρικάρντο χτύπησε από πίσω τον Μπότας που είχε την pole position και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει θέσεις, ενώ ο Φερστάπεν κατάφερε να στρίψει πρώτος, αφήνοντας πίσω του τον Χάμιλτον.

Ο οδηγός της Red Bull ήταν αλάνθαστος και σε συνδυασμό με την άψογη τακτική της ομάδας του είδε πρώτος την κατρό σημαία και πλησίασε κι άλλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Χάμιλτον να μένει στη 2η θέση και τον Πέρεζ να παίρνει την τρίτη, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή μέρα της ομάδας του.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης 10άδας, πήγαν κατά σειρά στους Γκασλί, Λεκλέρ, Σάινθ, Φέτελ, Ράικονεν, Αλόνσο και Νόρις.

Tags
Back to top button