Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Ψάχνουν το δράστη και το φονικό μαχαίρι

Κλιμάκιο του τμήματος των Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού και έχει αναλάβει τις ανακρίσεις που γίνονται μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων που κόστισε τη ζωή σε ένα άτομο.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εντοπίσει ποιος είναι ο δράστης. Αναζητούν το φονικό μαχαίρι και δεν αποκλείεται να γίνει έρευνα και σε άλλα κελιά. Στα χέρια της αστυνομίας είναι ήδη το υλικό από τις κάμερες που έχουν καταγράψει τη συμπλοκή.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ Αλβανών κρατουμένων στην 4η πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ασήμαντη αφορμή. Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά γιατί κάνει ζέστη. «Μπείτε, δεν μπαίνουμε» και εξελίχθηκε η συμπλοκή.

Το βαρύ παρελθόν του θύματος

Μέχρι τώρα αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο νεκρός κρατούμενος είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες έπειτα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό. Όπως έγινε γνωστό, είχε δραπετεύσει το 2018 μαζί με αλλά άτομα κατά τη μεταγωγή τους και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Από τη συμπλοκή υπήρξε και ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η κατάσταση στις φυλακές παρέμενε έκρυθμη για αρκετή ώρα και μέχρι την επιχείρηση των ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι σε πρώτη φάση ερεύνησαν εάν υπήρχουν και άλλοι τραυματίες ή νεκροί.

Tags
Back to top button