Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

F1: Έως και 40 χλμ./ώρα ταχύτερα τα μονοθέσια νέας γενιάς (φωτό)

Τα μονοθέσια F1 νέας γενιάς, με τις μεγαλύτερες πτέρυγες και τα φαρδύτερα λάστιχα, σύμφωνα με τους κανονισμούς του 2017, θα είναι ως και 40 km/h πιο γρήγορα σε κάποιες στροφές, σύμφωνα με τις προσομοιώσεις της FIA.

Οι αλλαγές αυτές θα κάνουν τα αυτοκίνητα ως και 5 δευτερόλεπτα ταχύτερα ανά γύρο. Η αναβάθμιση αυτή στην ταχύτητα, δημιουργεί προβλήματα με τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Στις περισσότερες πίστες θα χρειαστεί να γίνουν επεμβάσεις σε συγκεκριμένες στροφές, στις εξόδους διαφυγής και στα μέτρα ασφάλειας.

Μία από αυτές είναι και η Αυστραλία, η οποία θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν.

«Έχει ζητηθεί από όλες τις ομάδες να δώσουν στοιχεία από τις προσομοιώσεις τους με τα αυτοκίνητα νέων προδιαγραφών», αναφέρει ο Laurent Mekies, αναπληρωτής αγωνιστικός διευθυντής της FIA. «Περάσαμε αυτά τα δεδομένα στο δικό μας λογισμικό προσομοιώσεων.

Και “τρέξαμε” σε κάθε πίστα της σεζόν. Είδαμε ότι η ταχύτητα διέλευσης από τις στροφές έχει αυξηθεί δραματικά. Ως και 40 km/h, στις γρήγορες καμπές. Υπό αυτό το δεδομένο, κάθε πίστα έχει λάβει από την Ομοσπονδία οδηγίες για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει».

Πηγή:

Tags
Back to top button