Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Euro 2024: 3 τολμηροί Ρουμάνοι κατοικούν σε τροχόσπιτο για να είναι κοντά στην ομάδα τους

Η Ρουμανία μπήκε με το δεξί στο Euro 2024, αφού κατάφερε να υποτάξει στην πρεμιέρα του Ε’ ομίλου την Ουκρανία με 3-0. Το ηχηρό παρών είχαν δώσει στην Αρένα του Μονάχου πάνω από 30.000 Ρουμάνοι φίλαθλοι που με το βαλκανικό τους ταμπεραμέντο συνέβαλαν τα μάλα στη νίκη της ομάδας του Εντι Ιορντανέσκου. 

Τρεις μάλιστα Ρουμάνοι φίλοι βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να είναι κοντά στην ομάδα τους. Οι Νάγκι Αλεξάντρου, Κίλιν Αρμάντ και Πάουλ Γιούτσαν ξεκίνησαν από τη Γκέρλα, μια κωμόπολη κοντά στο Κλουζ στη βόρεια Ρουμανία, με τροχόσπιτο και κατοικοεδρεύουν κοντά στα γήπεδα, που αγωνίζονται οι tricolori.  

«Λύγισε» η Ρουμανία στις δυτικές πιέσεις και στέλνει 1 από τα 4 συστήματα Patriot της στην Ουκρανία



«Έχουμε εισιτήρια για τους αγώνες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας», αναφέρει ο Κίλιν, που τον συναντήσαμε να «προθερμαίνεται» κοντά στις όχθες του Ρήνου, πριν το ματς κόντρα στο Βέλγιο.

Σε αντίθεση με τους ευρηματικούς Ρουμάνους, ο προπονητής του Βελγίου, Ντομένικο Τεντέσκο, παίζει ουσιαστικά σ’ αυτό το τουρνουά εντός έδρας, καθώς είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην περιοχή της Στουτγάρδης.

Πριν αναλάβει την εθνική Βελγίου είχε προπονήσει τη Σάλκε και τη Λειψία. Δική του ήταν και επιλογή του ξενοδοχείου «Schlosshotel Monrepos», όπου κατέλυσε η αποστολή στο Λούντβιγσμπουργκ, μία πόλη 15 χιλιόμετρα βόρεια της Στουτγάρδης. 

Επειδή μάλιστα στο δρόμο προς το προπονητικό κέντρο, που ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή, έπρεπε να περάσουν από 10 φωτεινούς σηματοδότες, ο Ντεντέσκο άλλαξε τα σχέδια και ζήτησε η ομάδα του να προπονείται στο γήπεδο της Φράιμπεργκ, που είναι κατά τρία χιλιόμετρα πλησιέστερο και η πορεία διακόπτεται μόνο από δύο σηματοδότες! 

Η παρέμβαση του στο κυκλοφοριακό, δεν ήταν η μοναδική καινοτομία του ταλαντούχου κ.Τεντεσκο, του οποίου οι γονείς είχαν έρθει ως «Gastarbeiter» στη Γερμανία από την Ιταλία. Ζήτησε επιπλέον από την διεύθυνση του ξενοδοχείου να εγκαταστήσει κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, ενώ αντικαταστάθηκαν οι οθόνες των τηλεοράσεων με πιο μοντέρνες, έτσι ώστε οι παίχτες να μπορούν να περνούν το χρόνο τους παίζοντας play station. 

Στον αγώνα με τη Σλοβακία πάντως οι «μεταρρυθμίσεις» του Τεντέσκο δεν απέφεραν καρπούς, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη με 1-0.

 

Tags
Back to top button