Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Έριξε το φορτηγό πάνω στη Ferrari του εργοδότη του για να τον εκδικηθεί (φωτό)

Ένα πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί τον προϊστάμενό του βρήκε ένας οδηγός φορτηγού, με θύμα μία Ferrari GTC4Lusso.

Tο συμβάν σημειώθηκε σε μία εταιρεία μεταφορών στο Σικάγο και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεοδιορισμένος οδηγός ήρθε σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη με αφορμή ότι δεν θεωρήθηκε κατάλληλος για τη συγκεκριμένη δουλειά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργοδότης αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον οδηγό με πολιτισμένο τρόπο, προσφέροντάς του πλήρη αποζημίωση.

Ο οδηγός προσπάθησε να τον μεταπείσει, τονίζοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει να εργάζεται, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα. Πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο απολυμένος οδηγός ρώτησε τον ιδιοκτήτη της εάν η λευκή Ferrari GTC4Lusso που βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το γραφείο ήταν δική του, απειλώντας τον «τώρα θα δεις τι θα συμβεί όταν παίζεις μαζί μου».

Κατόπιν έτρεξε προς ένα φορτηγό, μπήκε μέσα και παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να τον σταματήσει έβαλε μπροστά και ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία, η οποία σταμάτησε πάνω στο πανάκριβο ιταλικό κουπέ, καταστρέφοντάς το σχεδόν ολοκληρωτικά.

Φυσικά, ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία η οποία συνέλαβε τον έξαλλο υπάλληλο, ο οποίος στην πρώτη του κατάθεση δήλωσε ενοχλημένος με την συμπεριφορά του πρώην εργοδότη του, υποστηρίζοντας ότι του είχε υποσχεθεί ένα καινούργιο φορτηγό και όχι αυτό που οδηγούσε, που ήταν μοντέλο του 2019.

Tags
Back to top button