Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμπορικό κέντρο στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας εκκενώθηκε λόγω περιστατικού με ενόπλους (Βίντεο)

Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ότι ερευνά ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της Αδελαΐδας, στα νότια της χώρας, που μάλιστα προκάλεσε την εκκένωση του και τον ελαφρύ τραυματισμό ορισμένων ατόμων.

Η αστυνομία είπε ότι δέχτηκε πληροφορίες για δύο ομάδες νεαρών που συγκρούστηκαν στον χώρο όπου βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης του εμπορικού κέντρου Westfield Marion με κάποια από αυτά τα άτομα να οπλοφορούν.

"Ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού, η διοίκηση του εμπορικού κέντρου ενεργοποίησε τον συναγερμό για την εκκένωση του χώρου και το κέντρο αποκλείστηκε", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

"Πολλοί πελάτες που αναζήτησαν καταφύγιο στα καταστήματα οδηγήθηκαν με ασφάλεια εκτός του κέντρου", προστίθεται.

Η αστυνομία δήλωσε ικανοποιημένη ότι δεν υπάρχει απειλή για την κοινότητα, αλλά διενεργούνται περαιτέρω έρευνες για να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενες ομάδες.

Ο βοηθός του Επιτρόπου της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας Σκοτ Ντιβάλ είπε στους δημοσιογράφους ότι οπτικό υλικό από το εμπορικό κέντρο δείχνει ότι επρόκειτο για μια "τυχαία επίθεση", σύμφωνα με το δίκτυο ABC.
 

Ο Ντιβάλ πρόσθεσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διένεξη που ξέσπασε ανάμεσα στις ομάδες αυτές αγοριών αλλά ότι μια 77χρονη πιθανόν να έπεσε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης και υπέστη κάταγμα, ενώ ένα κορίτσι που φέρεται να είναι 14 ετών επίσης πιθανόν να τραυματίστηκε κατά την εκκένωση.

Tags
Back to top button