Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Έμεινες από μπαταρία; - Με αυτό το κολπάκι θα πάρει μπρος το αμάξι σου

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας οδηγός είναι να μείνει από μπαταρία.

​Και αν δεν έχεις οδική βοήθεια ή αν βιάζεσαι να φύγεις, τότε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δύσκολα. Καλό είναι, λοιπόν, για αυτές τις περιπτώσεις να γνωρίζεις ένα καλό κόλπο το οποίο μπορεί να φανεί σωτήριο όταν η σκόνη η διάβρωση κάνουν την μπαταρία σου να σε εγκαταλείπει…

Πρόκειται για μια λύση της στιγμής την οποία έχει προτείνει ο οδηγός αγώνων Cameron Steele (και νικητής του Baja 1000). Είναι ένα τρικ το οποίο μπορεί να σε σώσει από μια άτυχη στιγμή και επιπλέον από κόπο και χρόνο.

​Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουτάκι Coca Cola. Άνοιξέ το και άδειασέ το κατευθείαν πάνω στους πόλους της μπαταρίας. Το οξύ που περιέχει το αναψυκτικό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα διώξει τη διάβρωση και θα βελτιώσει την επαφή. Άρα και τις πιθανότητες να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο.

Βέβαια αφού δώσεις αυτή την προσωρινή λύση, μην ξεχάσεις να ξεπλύνεις καλά τους πόλους για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα του αναψυκτικού και επίσης να τους στεγνώσεις μετά εξίσου σχολαστικά με ένα πανί.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική έξυπνη λύση για ένα πρόβλημα του αυτοκινήτου. Επίσης ενδιαφέρον έχει να γνωρίζεις τα τρία καμπανάκια που σε προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο. Θα γλιτώσεις μελλοντικά από πολλούς μπελάδες.

Tags
Back to top button