Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Έξι νέα μέλη στο θεσμό για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα»

Στις 27/4/17 η γενική συνέλευση των μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» αποφάσισε την εγγραφή 6 νέων μελών που εξέφρασαν την επιθυμία για συμμετοχή στο θεσμό. Με την ένταξη των νέων συναδέλφων, ο θεσμός περνάει σε μια νέα διάσταση με ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση από πλευράς ατόμων και μέσων.     

Τα νέα μέλη είναι :

Σωτήρης Τσαντίλης - 4Τροχοί

Πέτρος Πιτσίνης - gazetta.gr

Nίκος Λιβανός – Τα Νέα, Το Βήμα

Γιώργος Τριανταφύλλης – Αγορά Αυτοκινήτου

Στέργιος Μανώλης – motorsite.gr

Νίκος Χριστόπουλος – gonews.gr

Είναι η 5η διεύρυνση που γίνεται μέσα στα 11 χρόνια της ιστορίας του θεσμού. Η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων- μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» έγινε στο φιλόξενο «Μουσείου Αυτοκινήτου» που βρίσκεται στην Πλατεία Βικτωρίας.

Τα αυτοκίνητα που κέρδισαν τον τίτλο σε αυτά τα χρόνια είναι τα εξής:

2007: Seat Leon

2008: Mazda 2

2009: Honda Jazz

2010: Skoda Yeti

2011: Volvo S 60

2012: Lancia Ypsilon

2013: Volvo V40

2014: Renault Clio

2015: Opel Corsa

2016: Jeep Renegade

2017: Citroen C3

Tags
Back to top button