Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Έφερε η Aston Martin την εποχή των ιπτάμενων αυτοκινήτων; (βίντεο)

Η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στο Farnborough International Airshow το conept ενός τριθέσιου υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος, που μπορεί να φέρει μια μέρα την επανάσταση στα ταξίδια.

Το φουτουριστικό Volante Vision Concept θα έχει δυνατότητες κάθετης απογείωσης/προσγείωσης και θα μπορεί να πιάνει ταχύτητες έως και 322 χλμ/ώρα ώστε να μπορεί «να πετάγεται» κανείς από το Λονδίνο στο Παρίσι σε μία ώρα, όπως είπε ο Σάιμον Σπράουλ, αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας.

Μεγάλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Airbus, η Uber και διάφορες start-up όπως η Kitty Hawk που στηρίζει ο συνιδρυτής της Google, Λάρι Πέιτζ, προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα ηλεκτροκίνητα ταξί κι η Aston Martin πιστεύει ότι μπορεί να αναδειχθεί μελλοντικά σε πρωτοπόρο των πολυτελών ιπτάμενων οχημάτων. Μόνον που ένα τέτοιο όχημα θα είναι μόνον για πολύ παχιά πορτοφόλια. «Πρόκειται σαφώς για ένα αντικείμενο πολυτελείας – ένα σπορ αμάξι για τους αιθέρες- άρα η τιμή του θα κυμαίνεται σε επταψήφια νούμερα», είπε ο Σπράουλ.

Η εταιρεία του συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Cranfield, την Cranfield Aerospace Solutions και την Rolls-Royce για την ανάπτυξη του concept, που θα είναι εφοδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη και θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που θα δίνει την απαραίτητη ισχύ στους έλικες,

«Θυμίζει μαχητικό αεροσκάφος, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει την πολυτέλεια μιας Aston Martin», είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού μελλοντικών αεροσκαφών της Rolls Royce, Ντέιβιντ Ντέμπνι.
 

Tags
Back to top button