Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι ύστερα από την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Σοβαρά προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Τέρης Χρυσός, με τον τραγουδιστή να είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του εδώ και περίπου δέκα ημέρες.

Ο Τέρης Χρυσός, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, μετά μια πτώση που είχε μέσα στο σπίτι του τον έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι με τον δημοσιογράφο και προσωπικό του φίλο Αντρεά Κουβελογιάννη να αναδεικνύει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, – αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε- αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους.

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί, και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής.

Έφυγαν οι: Βλάσσης – Καρουσάκης, δίχως να το πάρουν χαμπάρι τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης. Αλλά υπάρχουν οι Καμπουρίδης, Ξιφαράς, Μοναχός που έχουν σοβαρά προβλήματα.

Τώρα που το έγραψα μπορεί να πεταχτεί ο… Σκηνοθέτης-Στιχουργός-Δημοσιογράφος – Συνθέτης και άλλα πενήντα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και να γράψει ένα κατεβατό -μισό Ευαγγέλιο- για να μας πει πως η ιδέα ήταν δική του… ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντρέας Κουβελογιάννης.

 

Tags
Back to top button