Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο Σοκ! Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν σαν σκουπίδια τους σορούς Παλαιστίνιων από τις ταράτσες

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα πολύ σκληρό βίντεο από τη Δυτική Όχθη και συγκεκριμένα από την κατεχόμενη πόλη Qabatiya.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από ξένα πρακτορεία ειδήσεων, το Associated Press και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου

Είναι σε μία πόλη στην Δυτική Όχθη και όχι στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα απεικονίζονται Ισραηλινοί στρατιώτες να σκοτώνουν Παλαιστίνιους, και να σπρώχνουν τις σορούς από μια ταράτσα, σε μια επιδρομή που σκότωσε τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιους.

Την ίδια ώρα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι δυνάμεις του εξαπέλυσαν ένα «στοχευμένο πλήγμα» στη Βηρυτό, με δύο πηγές ασφαλείας να δηλώνουν στο Reuters ότι ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός είχε στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ.

Λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες από τον βομβαρδισμό, με το υπουργείο υγείας να επιβεβαιώνει -μέχρι στιγμής- τρεις θανάτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της ισραηλινής επίθεσης ήταν ο Ibrahim Aqil, επικεφαλής του τμήματος ειδικών επιχειρησέων της Χεζμπολάχ.

«Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε στοχευμένο πλήγμα στη Βηρυτό», ανακοίνωσε ο στρατός, χωρίς να διευκρινιστεί η φύση αυτού του πλήγματος ή τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jadeed μετέδωσε εικόνες από κατεστραμμένα αυτοκίνητα, απορρίμματα στους δρόμους μετά την ισραηλινή επιδρομή.

Tags
Back to top button